Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، از روز گذشته در نرم افزار تلگرام طلایی تغییراتی در دسترسی به برخی کانال‌های از قبل مسدود شده ضدانقلاب از جمله آمدنیوز، منافقین و مملکته و امثال آنها ایجاد شده‌است. 

تلگرام طلایی یک نسخه غیررسمی و فارسی تلگرام است که پس از فیلترینگ تلگرام در ایران توسط برخی کاربران استفاده می‌شود و البته اما و اگرهای متعددی درباره تحت کنترل بودن فعالیت این نرم‌افزار و سایر کلاینت‌‌های فارسی تلگرام وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا آپدیتی برای این نرم افزار ارایه شده و برخی کاربران از نسخه جدید و برخی از نسخه قبلی استفاده می‌کنند که تفاوت‌هایی در تجربه‌های این دو دسته از کاربران این نرم افزار وجود دارد.

در حالیکه پیش از این، این کانال‌ها کاملاً خارج از دسترس بودند و کاربر در مراجعه به صفحات مسدود شده پیغام «این صفحه مسدود است» را می‌دید از روز گذشته اگرچه در مراجعه به این صفحات همچنان پیغام «این صفحه مسدود است» برای کاربران نمایش داده می‌شود اما صفحه سفید لود شده و مخاطب تصور می‌کند صفحه باز است، سپس پس از کمی انتظار صفحه باز و مطالب لود می‌شود و بعد از دقایقی بسته می‌شود. این حالت برای افرادی که از قبل عضو کانال بوده یا نبوده‌اند متفاوت گزارش شده است.

در پیگیری فارس از یک مسئول نزدیک به تیم توسعه دهنده  هات‌گرام اعلام شد: «این تیم در حال تغییراتی در نحوه نمایش پیغام دسترسی به صفحات مسدود شده است. در گذشته هنگام دسترسی به این صفحات کاربر با این پیغام مواجه می‌شد که این کانال در دسترس نیست که این پیغام ظاهر چندان خوبی نداشت. روش جدیدی پیاده‌سازی شده اما در عملیات فنی بستن این صفحات مشکلات ناخواسته‌ای حادث شده است.»

همچنین روز گذشته اینترنت کشور دارای اختلالاتی بود که ممکن است برخی از اشکالات حادث شده در دسترسی به صفحات مسدود ناشی از تاثیر اختلال اینترنت کشور بر اجرای فیلترینگ باشد.

در عین حال بررسی‌ها نشان می‌دهد برخی از اسکرین‌شات‌هایی که از باز بودن این صفحات مسدود در تلگرام منتشر شده ساختگی و فوتوشاپ یا با فیلترشکن بوده است برای مثال نشانه‌‌هایی از جمله تعداد اعضای کانال در یک اسکرین شات اعلامی نشان می‌دهد اسکرین شات‌ مربوط به قبل است.

طبق کسب اطلاع فارس تیم هات‌گرام می‌گویند این اختلال به زودی اصلاح می‌شود. تیم توسعه دهنده نرم‌افزارهای هات‌گرام و تلگرام طلایی یکی هستند.

با این حال جای این پرسش هنوز باقی است که چرا این اختلال درست در روزی اتفاق افتاد که بازار تهران دست از کار کشید و همزمان تعدادی از اخلالگران آموزش دیده تلاش کردند با تهدید بازاریان و سوء استفاده از شرایط فضا را برای آشوب‌های خشونت‌طلبانه فراهم کنند.

بر این اساس اگر قرار است بنا بر گفته مسئولان نسخه‌های غیر رسمی تلگرام تحت کنترل بعضی نهادها برای مدت محدودی در کشور فعالیت کنند بهتر است این فعالیت به گونه‌ای ساماندهی شود که چنین اختلالاتی در عملکرد آنها آن هم در مواقع حساس و بحرانی ایجاد نشود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۳۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

کارگردان نمایش «پر» از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، رویکرد جشنواره در حذف بخش رقابتی و توجه به اجرای عمومی آثار را اقدامی موثر دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاتر‌های با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود، زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کار‌های دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهر‌های خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجرا‌های عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

دیگر خبرها

  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • کمربند ایمنی را ببندید تا زنده بمانید! (عکس)
  • ماجرای پاکت قهوه‌ای پول چیست؟/ دارودسته باعث پیشرفت آدم‌ها است!
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟